2011 október 20. Hírlevél PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Bíró József   
2011. október 20. csütörtök, 17:47

Kedves Kollégák!
 
Ígéretünkhöz híven beszámolunk a szakmánkat érintő kérdésekről.
Kérem, szánjanak néhány percet a hírlevél figyelmes elolvasására!
 
Az előző levelünkben említett működési engedély-kiegészítés nagyon sok kollégánál gondot okozott.
Sajnos nincs egységes rendelet. Minden önkormányzat saját hatáskörben bírálja el és a költségek is jelentősen változnak önkormányzatonként. Ebben NEM tudunk segíteni. Jelenleg 0-150 000 HUF közötti összegekről kaptunk visszajelzést.
 
A kérelemben fel kell tüntetni, hogy "szabadonforgalmazható állatgyógyászati készítmények kiskereskedelmi forgalmazására" kér engedélyt.
Egyes önkormányzatoknál JELENTŐSen olcsóbb és gyorsabb ha " szabadonforgalmazható állatgyógyászati termékek kiskereskedelmi forgalmazására" kér engedélyt. Ez szintén önkormányzatonként változó!

Híreinket, hírleveleinket a weboldalunkon is megtalálják:  www.dtoe.hu

 
Szeretnénk felhívni figyelmüket egy merőben új kezdeményezésre. Megjelent a Petropolis Magazin első száma.
A kisállat magazinok sorában egy eddig ismeretlen, új kategóriát alakítottak ki. Ötvözik az ingyenesen terjesztett újságok és a szaklapok előnyeit. A nagy példányszámban való megjelenésen keresztül az ország számos pontjára eljut, főként kisállatkereskedésekben és nagykereskedésekben, állatorvosi rendelőkben és állatkórházakban, állatgyógyászati szaküzletekben és -gyógyszertárakban, állatmenhelyeken és állatkertekben található meg.

 

Az ingyenesen terjesztett magazin olyan állatbarátokhoz is elér, akik a drága szakmai lapokat nem vásárolják meg, de kíváncsiak a legfontosabb állattartási tudnivalókra, háziállatukkal kapcsolatos szakmai tanácsokra. Fő cél: minél több magyar állattartó elérésével az állattartás színvonalának emelése, a gazdik életének megkönnyítése és a kedvenceik mindennapjainak megszépítése. Aktualitásokon keresztül tájékoztatja Olvasóit a legújabb piaci fejlesztésekről és termékekről, újdonságokról és trendekről.

Az újság INGYENES.

Várjuk azon kereskedő-kollégák jelentkezését, akik üzletükben szeretnék a vásárlóikat megajándékozni egy igényes kiadvánnyal.

 " Az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. emailcímen várjuk azon kereskedő-kollégák jelentkezését, akik üzletükben szeretnék a vásárlóikat megajándékozni egy igényes kiadvánnyal. "

 
Köszönöm figyelmüket, várjuk kérdéseiket, észrevételeiket!
Üdvözlettel:
 
 
Bíró József     Pandzarisz Sándor
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Módosítás dátuma: 2011. október 20. csütörtök, 17:52
 
Ma 2024. június 15., szombat, Jolán és Vid napja van. Holnap Jusztin napja lesz.

BelépésKi olvas minket

Oldalainkat 5 vendég böngészi